Sunday, February 6, 2011

GAMBAR XXX

GAMBAR APAKAH INI 





Kali ini marketing nak test anda semua gambar apakah ini, Ia penting untuk mengetahui cara kita berfikir apabila di beri peluang adakah kita melihat dari satu sudut sahaja atau kita kita lihat dari pelbagai sudut.

      Jadi kita seharusnya dapat melihat peluang yang datang pada kita itu dengan cara Kreatif dan bukan negatif, Kerana jika kita lihat dari segi negatif kita akan terlepas peluang keemasan, kerana peluang hanya datang sekali sahaja , Jadi fikir dengan betul jgn buat kesilapan semasa membuat kepusan dan berpegang pada keputusan tersebut.

    Ini penting kerana langkah kita bermula dengan langkah pertama. dan perancangn yang kita susun, Jika kita sendiri tidak yakin pada keputusan yang kita buat macam mana dengan orang lain. Jadi JOM Buat Homework Gambar apakah diatas ???


8 comments:

amry said...

fuyyyoooooooo...tarbaik la ko bro...betul2. cara berfikir tu penting.

mula2 gambar tu aku tengok gambar peha, tapi aku tengok betul macam kita snap gambar gelas yang berlatar belakangkan matahari :) Tiang lampu pon boleh la kott ganti gelas

Marketing said...

yup u are right My friends kalau kita tegok sekali imbas gambar tu macam lucah kan tapi bila kita tukar cara kita fikir macam macam kita boleh nampak kan jadi fikir dulu sebelum kita buat keputusan sama ada terima atau menolak

Miecyber said...

Malu nak jawap..a.auuww...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Internet Marketing said...

Adoi ai Miecyber ni mesti tengok sekakli imbas jer kan heeehee saja buat gempak kalu nak tau gambar apa tu TUNNNGGGGUUUU!!!!!!!!!!!!!

SyilAdlin said...

tengok dr sudut baik..yg tak baik tgk sblh mata jek...nice

NUR AYNIE said...

lampu~~~

Internet Marketing said...

YUP SEBENARNYA SEMUA JAWAPAN ANDA SEMUA BETUL Tahniah

munah said...

Good and Creative Idea.