Sunday, January 23, 2011

AKU GIAN

       Setelah hampir 4 tahun aku tak sentuh akhirnya aku tewas jugak aggghhh tensionnya, alangkah nikmatnya bila dapat benda ni aku rasa hampir separuh masalah aku hilang, semua tension aku hilang aku tahu benda tu membazir tapi aku tak dapat menahan godaan aku mangsa keadaan akuuu berada ditempat dan masa yang silap aku menyesal tapi apa kan daya nasi sudah jadi bubur sedap la jugak makan
      
      WOIII apa aku melalut ni saja lepas tension sebab aku punya streamix mengalami pelembapan yang melampau apa yang aku tahu seluruh pulau pinang pun terkena. Sebenar nya aku gian nak MAIN STAR CRAFT II(SC) yang baru keluar Piret aku jalan jalan kat town sebab tekanan tak leh nak online (alasan) termasuk pulak dalam kedai game(lagi alasan) ternampak pulak taukey kedai tu main SC (lagi dan lagi alasan) teringat pula zaman belajar dulu masa SC ni jadi KEGILAAN jap dengan aku sekali terkena lebih dari angau dah bagun tidur SC makan pun teringat SC, sangup tidur lewat sebab main SC, sangup tak mandi angau tahap apa tah masa tu siap buat LAN lagi. Kawan kawan aku siap ada tournament lagi.

      Sekarang aku terkena lagi angau kali kedua tapi tak le teruk sangat sebab dah ada bini. Tapi kena sound la jugak. Tapi tahniah la kepada pembuat STAR CRAFT kau orang berjaya dengan MARKETING kau orang mengeluarkan cerita cerita sensasi dan membuat kan peminat fanatik menungu lebih kuang 4 tahun untuk bermain versi terbaru aku lupa diri kejap. STAR CRAFT punya grafik aku tabik la memang yang terganas dan zalim la

    Tapi aku kagum la kat dia orang ni sebab berjaya menyekat PIRET dari bermaharaja sebab diaorang ada stategi yang bagus mereka melepaskan CD untuk di download tapi mereka hanya bagi intro saja (Camping) tu pun hanya TERRAN sahaja yang dilepas kan dahulu kalau nak main DEATH MATCH kena ada key untuk bukak dan baru boleh bermain . Tapi aku tahu pakar pakar HAC sentiasa cari jalan untuk mengHAC SC setakat ni aku belum jumpa yang full version punya


GRAFIK DETAIL GILA

2 comments:

amry said...

aku duu kalau g cc tengok ramai gak yang main game ni. tapi aku tak main ler. kurang minat sikit....bahaya gak game ni erk. boeh buat angau..huhuhu...dah macam rokok la plak..huhu..oic. bro duk penang ker?

Internet Marketing said...

HUUU tu pun satu lagi masalah tu budak sekolah main game kalu tak control tu aku tak tau la kalau jadi Profesional Gamer tak pe la menang dapat ribu ribu punya.